2 min.
image_pdfimage_print

Foto dels guanyadors i finalistes del concurs d’ATECA.

La segona edició del concurs de dibuix convocada per l’Associació Turística de Comerciants i Empresaris d’Altafulla (ATECA) ha superat les expectatives de participació amb la rebuda de més de 200 dibuixos dels alumes dels centres d’ensenyament d’Altafulla.

Enguany la temàtica del concurs eren els llocs emblemàtics del municipi i el jurat, format pels membres de la junta directiva de l’entitat, ha hagut d’avaluar els treballs amb aquest punt de partida. El veredicte es va donar a conèixer aquest divendres a la tarda a l’Era de l’Esteve en un acte amb la presència dels alumnes finalistes i guanyadors acompanyats dels seus pares i mares.

El president d’ATECA, Josep Maria Lloret, destacava en la seva intervenció que “actes com aquest són del tot necessaris per incentivar als més petits a ser creatius però també per a dinamitzar la vida social altafullenca”. Al mateix temps, Lloret agraïa la col·laboració de tot el professorat dels centres educatius sense els quals no seria possible assolir bons resultats en aquests tipus d’activitats.

Enguany, davant l’augment dels dibuixos presentats i especialment entre els més petits de 6 i 7 anys, s’han creat tres categories de Primària i la de Secundària. Els guanyadors han estat Valèria Villar (escola Roquissar) en la categoria de 6-7 anys, Jan Lozano Fernández (escola la Portalada) de 8-9 anys, Noa Montes Gatell (escola la Portalada) de 10-12 anys, i Rayen Cresencio Jorba (Institut Altafulla) en la categoria de Secundària.

 

Jan Lozano ha guanyat en la categoria de 8-9 anys.

Noa Montes va ser la guanyadora de la categoria 10-12 anys.

Rayen Cresencio ha guanyat en la categoria de Secundària.

Foto final amb els pares i els alumnes que han assistit a l’acte.