2 min.
image_pdfimage_print

Foto dels finalistes i guanyadors dels concursos.

 

L’Era del Senyor d’Altafulla es va omplir aquest divendres a la tarda per l’acte de lliurament dels premis dels concurs de dibuix i de literatura convocats per l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla, ATECA, per tot l’alumnat dels centres educatius altafullencs.

L’acte va servir per entregar els diplomes de finalistes i els premis als guanyadors de cadascuna de les categories participants, dues de Primària i dues d’ESO. Amb la participació de la regidora d’Educació, Eva Martínez; i del regidor de Comerç, Tomàs Serra, el president d’ATEca, Josep Maria Lloret i altres membres de la junta de l’entitat comercial van premiar l’esforç dels joves estudiants que havien de presentar les seves obres basades amb el lema “Tu fas comerç, Tu fas Altafulla”.

En aquesta tercera edició del Concurs de dibuix d’ATECA, els i les alumnes que han guanyat són Valentina Solé Ortega en la categoria de primer, segons i tercer de Primària; i Muriel Anguera Galán en la de quart, cinquè i sisè de Primària. Pel que fa a l’ESO, Esteve García Gumí ha guanyat al grup d’alumnes de primer i segon; i Núria Virgili Sánchez ho h ha fet al grup de tercer i quart d’ESO.

El concurs de literatura, que es convocava per primer any, ha quedat desert i en properes edicions tindrà un nou format, però de moment enguany s’ha fet un reconeixement a les sis alumnes que hi han participat.

Des d’ATECA es considera imprescindible fer aquest tipus d’activitats de caire social perquè, com a entitat implantada al poble, es vol mantenir aquesta relació amb tot el seu teixit i perquè, a més, es busca genera debat i consciència sobre la realitat i rellevància del comerç local.