Milloren les dades del COVID a Altafulla però toca, més que mai, distància i mascareta

Les dades del COVID han experimentat una sensible millora a Altafulla aquestes últimes jornades però toca estar molt alerta i no baixar la guàrdia. De fet, ho argumentava aquest dissabte en un tuit el propi coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, recordant que els últims dies s’ha passat de la situació de “risc molt alt” a “risc mitjà”, reduint-se els contagis i el nombre de positius però, demanant al mateix temps, seny i molta precaució.

Ara mateix com indica la imatge que us compartim, la incidència Altafulla pel que fa a casos diagnosticats aquestes últimes dues setmanes seria de 267,02 casos per cada 100.000 habitants que, traduït amb les dades de població, significa que s’han diagnosticat 16 casos amb PCR durant aquest període de 14 dies.

Toca seguint aplicant al màxim les mesures de protecció que, com és sabut, passen portar la mascareta a tots els llocs, guardar les distàncies i evitar tot allò que suposi riscos per a nosaltres ja que, allò que ens suposa un risc nostre també ho és per als qui tenim al voltant.

Per fer-nos una idea de la situació a Catalunya, i tornant al nombre de casos per cada 100.000 habitants durant els últims 14 dies, a Barcelona ciutat és de 495, a la ciutat de Tarragona 665, a Reus 971 i, si ens centrem més a poblacions properes a Altafulla, a Torredembarra l’índex és de 414, a la Pobla de Montornès 790, al Creixell 279, a la Riera de Gaià 614 o al Catllar, 305.