2 min.
image_pdfimage_print

Planeta Gastro ha anunciat quatre interessants llançaments editorials a tenir molt en compte de cara a aquest primer trimestre de 2021. El mes de març, l’editorial llançarà dos títols signats per dos xefs que són uns referents en l’alta gastronomia del nostre país. D’una banda, Healthy Kitchen de Xavier Pellicer, expert en cuina verda i distingit recentment com a Plant Based Untouchables Xefs. Es tracta d’un llibre que fa un recorregut per la trajectòria de Pellicer, des de 2012 quan va començar a interessar-se per la cuina biodinàmica, fins a l’actualitat que és considerat com un revolucionari en la forma de tractar les verdures.

I, d’altra banda, Xef de Romain Fornell, al capdavant de Caelis i un dels grans ambaixadors de la cuina francesa. Fornell reflexiona sobre el pes de la gastronomia del seu país i com aquesta va forjar el seu camí de França a Espanya. Amb perícia, receptes i sentit de l’humor, l’obra s’articula en dotze capítols basats en els elements i productes més emblemàtics de la gastronomia gala i inclou les receptes bàsiques de la seva cuina, cadascuna de les quals serveix de context per als moments vitals i biogràfics de xef.

No obstant això, no cal esperar tant per gaudir de bones lectures culinàries. Aquest passat mes de gener, Planeta Gastro ha presenta Plats amb signatura que ret homenatge als 200 plats més emblemàtics i influents dels últims 300 anys, des dels primers restaurants del segle XVIII fins a l’escenari gastronòmic actual. I aquest febrer veurà la llum Najat de Najat Kaanache, la gran ambaixadora de la cuina marroquina. El volum transporta al lector, a través dels seus acolorides receptes, profunds relats i fotografies, a plats plens de sabors, colors i aromes que representen el seu país.