< 1 min.
image_pdfimage_print

El Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la Universitat Rovira i Virgili ha convocat la IV Jornada d’Innovació en la Intervenció Social i Educativa. Enguany ho fa sota el lema “IntervenArt. Art com a eina d’innovació i transformació social”. La jornada, que es convoca en format virtual i tindrà lloc el divendres 9 de juny de 9.30h a 13.30h.

L’objectiu de la jornada és analitzar el paper que l’art juga com a eina d’innovació i transformació social. Emmarcada a la 5a edició del Màster universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa (MIISE), aquesta jornada presentarà projectes i experiències que, a través de l’art, permetin conèixer el potencial de la investigació i la intervenció socioeducativa a l’hora de promoure la inclusió i fomentar el compromís social.

Tot i que la jornada és gratuïta, cal inscriure’s abans a aquesta. A les 9.30h hi haurà les intervencions dels convidats a l’acte inaugural. Posteriorment, tindrà lloc la conferència inaugural. Durant la resta del matí es presentaran diversos projectes i com a colofó hi haurà la cloenda d’aquesta jornada.

Per a inscripcions, fes CLIC AQUÍ

Consulta el díptic amb tota la informació AQUÍ