2 min.
image_pdfimage_print

 

Inaugurat el passat mes d’ Abril, el Tic Taco és el nou restaurant mexicà del poble d’ Altafulla. Ubicat al porxo de piscina de l’ Altafulla Mar Hotel i amb accés directe des de la Via Augusta, el restaurant té vistes directes al jardí i piscina de l’hotel i ofereix un ambient fresc i agradable. De la mà del director gastronòmic Iban Tomàs, s’ha confeccionat una carta que fusiona els productes més coneguts de la gastronomia mexicana amb un toc mediterrani.

Alguns dels plats recomanats i que més èxit estan tenint aquests primers dies són el taco de gambó tempuritzat amb maionesa picant, les aletes de pollastre a l’estil diable, el taco pastor amb pinya rostida, el taco de jackfruit amb pico de gallo i formatge o els dolços com el pa d’elote o el coulant de xocolata amb crema de mezcal.

El servei és professional i molt atent, amb una sala liderada per Aitor i una cuina àgil i detallista, amb el xef German al capdavant dels fogons.

Un dels altres punts importants són les nits musicals, que es celebraran els dijous, divendres i dissabtes i que tenen un preu de 7 € per persona amb consumició inclosa. La programació aplega artistes de la talla de Maria Jacobs, George Five, Yamilé Wilson o el grup cubà Yawar que celebrarà la seva darrera gira a Europa a l’escenari de l’ Altafulla Mar & Tic Taco.

L’establiment està obert en temporada alta d’estiu els 7 dies de la setmana, tant a dinar com a sopar, de 13:30h a 15:30h i de 20:00h a 22:30h. La reserva de taules és pot efectuar directament des de l’ Instagram del restaurant (tictaco_altafulla), des de Google, presencialment o bé trucant al 977 651 155.