< 1 min.
image_pdfimage_print

L’Hort de la Sínia ha convocat ja les seves noves sortides de primavera que permetran, a partir del proper dissabte 13 de març, descobrir espais d’Altafulla plens de bellesa. La primera sortida ajudarà als assistents a conèixer molt més a fons o per primer cop la flora i fauna mediterrània més representativa en un itinerari que té com a objectiu principal veure els arbres d’interès d’Altafulla. Aquesta sortida s’ha convocat els dies 13 de març i 8 de maig, comença a les 11.h del matí i es prolongarà fins les 14h.

L’altra interessant activitat convocada pels amics de l’Hort de la Sínia és la dels Turons de Sant Antoni que consta d’un recorregut pels arbres més singulars i monumentals del municipi. La proposta és per als dies 10 d’abril i 12 de juny i també és de les 11h a les 14h.

En tots els casos convé fer reserva prèvia al 655 486 115 o via email a joan@hortdelasinia.com. S’ha de fer una aportació de només 2 euros i el punt de sortida sempre és el Museu Etnogràfic, al camí de l’Ermita.