2 min.
image_pdfimage_print

El Club Marítim Altafulla ha obert ja les inscripcions per als diversos cursos i el Casal de Setmana Santa que ha preparat per d’aquí a ben poc. El Casal Setmana Santa del CMA està pensat pels més petits de la família. S’entén l’activitat com una introducció als esports nàutics i a totes les altres activitats esportives que es realitzen al club com són el tennis, el voleibol o els jocs de platja. Tot això està combinat amb tallers i manualitats  on els nens i nenes gaudiran en un entorn sa i agradable.

Els participants es divideixen en grups d’activitats d’acord amb l’edat i afinitats. Les classes d’iniciació als esports nàutics es realitzen per tècnics especialitzats i degudament titulats per la Federació Catalana de Vela i sempre sota la supervisió de la direcció del Campus. L’ús d’armilla és obligatori sempre que anem a l’aigua.

Per altra part, el Marítim estrena enguany el nou Surf Camp que posa a l’abast dels participants l’aprenentatge per a surfejar, practicar l’equilibri amb els Stand Up Paddle’s, millorar les maniobres amb els Surfskates i agafar tots els coneixements necessaris sobre les onades amb la garantia d’aprendre gaudint.

Altafulla Surf Camp és un nou casal de Setmana Santa que vol ensenyar als més petits i petites aquest apassionant esport mitjançant jocs, exercicis i tallers dirigits. Tant si hi ha onades com sinó, el Casal anirà a l’aigua amb les taules de surf, paddle surf o Big SUP per tal de practicar i aprendre el necessari a l’hora d’agafar una onada.

Les places per al Casal de Setmana Santa són limitades i cal fer les inscripcions a través d’aquest enllaç. També són limitades les del Suf Camp, de manera que si us interessen, feu cli aquí.