Olga Pes presentarà el seu nou disc a Altafulla

La compositora Olga Pes actuarà a la sala polivalent de la Violeta d’Altafulla el proper 24 de febrer. Serà per presentar el seu nou disc, el novè de la seva trajectòria, i ho farà acompanyada dels músics amb qui va començar i que ha recuperat per aquesta nova etapa. Alex Merino a la bateria i Gustavo Cruz al baix, se sumaran a Nando Taló i Francesc Aguilera per completar l’actuació a l’espai altafullenc.

El concert del 24 de febrer serà a les 20h i les entrades ja són a la venda als punts habituals. Olga Pes presenta en aquest nou disc, anomenat “Hello Sun”, una novetat important ja que portarà a escena també la seva capacitat creativa en un format audiovisual. L’Olga ha creat animacions per a cada cançó, suggerint mantres visuals que ajuden a comprendre el rerefons del seu missatge.

Olga Pes, nascuda al Pirineu Català, va entrar al món professional com a compositora-cantant i realitzà els estudis al Taller de Músics de Barcelona, on va tenir l’ oportunitat de col·laborar amb grans del jazz com Bobby McFerrin i Chick Corea. A banda de col·laborar amb grans artistes com Santiago Auseron, Clara Peya, Joan Rovira, Cris Juanico, Joan Masdeu, el rus Nurbek o el britànic James Morrisson, on trobem la seva essència és en la faceta com a compositora amb una desena d’àlbums auto-produïts que exploren el món del pop-folk i el jazz nòrdics, així com la cançó d’autor i la música oriental (mantra) o també bandes sonores con ‘Veritas ‘ o A ‘Night Of Horror’.

Tot i que ha dedicat més temps a la producció musical que a l’escena, la seva música l’ha portat de gira per Catalunya, Alemanya i Anglaterra. Ara, arribarà a Altafulla.