3 min.
image_pdfimage_print

Article d’opinió de Judith Mata-Ferrer

Ara que hi ha les vacances tindrem molt més temps per dedicar-nos a veure totes les pel·lícules i sèries que no hem tingut temps de gaudir durant el temps d’estudi i treball. Les plataformes saben que els pròxims dies són jornades on la gent acostuma a fer llargues maratons davant la televisió i ens ofereixen noves sèries i pel·lícules per consumir.

Netflix conclou les estrenes de l’any amb el retorn dels clàssics de la casa. Per fi arriba l’esperada quarta i última temporada de “Las escalofriantes aventuras de Sabrina”. Tot i que ha perdut l’essència de la primera temporada que va enganxar a milers de joves, el dia 31 d’aquest mes, per fi podrem saber el final. A més, la plataforma estrena també la quarta temporada de “Big Mouth”, així com noves sèries inèdites.

Netflix estrena la quarta temporada de “Las escalofriantes aventuras de Sabrina”

George Clooney s’emporta el protagonisme amb les pel·lícules. La plataforma estrena “Cielo de medianoche”, un film de ciència-ficció protagonitzat i dirigit pel mateix Clooney. A més, a causa de les dates, Netflix aposta per nombrosos títols nadalencs, tant infantils com per adults, alguns noms que inclou són “The Claus Family” o “A California Christmas”.

La plataforma de competència, HBO, tanca l’any amb un gran nombre d’estrenes. Pel que fa a les sèries, la més destacada és “Adult Material”. Narra la història d’una actriu de cinema per adults que ha de lidiar amb la vida de mare i fer front als problemes quotidians.

En l’àmbit de pel·lícules, aquest mes recupera noms molt coneguts com “Match Point”, “Karate Kid”, “El mercader de Venècia” i tres títols d’Astèrix i Obèlix”. Per al públic infantil ha inclòs títols molt nadalencs com “El Grinch”, “Polar Express” i “La aventura navideña de Beethoven”.

HBO posa a l’abast dels seus espectadors la sèrie “Adult Material”.

La nova plataforma emergent, Disney Plus, estrena títols molt esperats. Per fi, els subscriptors podran veure el remake de “Mulan” sense pagar un extra. A més, Pixar mostra el seu últim treball “Soul”, que inicialment hauria d’haver estat estrenada als cinemes. Narra la història d’un músic de jazz que busca les respostes de les preguntes més importants de la seva vida. A més, inclou títols coneguts com “High School Musical” o “Diari de Greg”. També, segueix esprement els seus productes fent especials de Nadal, per exemple, “LEGO Star Wars: especial fiestas”. Pel que fa a les sèries, la més destacada que s’estrena és Marvel Comics X-Men.

Finalment, Amazon Prime és la que menys estrenes ens porta. Destaca la nova sèrie “El Cid”, protagonitzada per Jaime Lorente. El jove que vam conèixer amb “La casa de papel” reencarna el personatge històric burgalès. A més, incorpora nombrosos títols nadalencs, la majoria estatunidencs. Pel que fa a les sèries, afegeix al seu catàleg sis temporades senceres de “Hawaii Five-0” i una novetat de quilòmetre zero. “Escenas en blanco y negro” és un recull de documentals sobre músics del nostre país, on ells mateixos narren una petita part de la seva història.