Ple a la presentació a Altafulla del llibre de contes sobre l’aigua de Marianella Yanes

La sala de les antigues escoles Teresa Manero d’Altafulla s’ha omplert aquest dissabte per donar la benvinguda a “la mirada del agua”, el nou llibre que la periodista veneçolana, resident al municipi, Marianella Yanes ha escrit i dedicat al món de l’aigua sota el paraigües de La Banya Edicions.

Es tracta d’un recull de contes on aquest líquid elemental té el protagonisme a través dels debats socials, culturals i polítics que l’autora va obrint en cada moment. L’aigua com a bé escàs i necessari enfront de les polítiques que la gestionen i posseeixen és l’essència del diàleg que Yanes estableix a cada història, amb els seus personatges i paisatges que en molts casos tenen gran part de real.

L’acte ha comptat amb la presència de dos lectors, Hernán Venti i Lilian Rosales, que han llegit algun petit fragment d’algun dels contes i, com a obertura i colofó de la presentació, s’ha pogut gaudir de part de l’espectacle “Flores en el mar” que han executat a la perfecció Andrés Bastiani a la guitarra i Soly Moreno a la veu.

El públic, més d’una seixantena de persones, ha escoltat atent als protagonistes de l’acte i molt especialment a la pròpia autora, Marianella Yanes, qui ha parlat a fons de la importància de tenir per l’aigua la mateixa cura que cal tenir per la societat, en el sentit que són dos elements vitals de convivència i supervivència.