2 min.
image_pdfimage_print

PortSolidari ha apadrinat el Casal, un dels projectes premiats en la convocatòria de la VII edició Ajudes Sílvia Cuesta del Port de Tarragona

Moment de la presentaciño del Casal a la premsa.

Ahir, 15 de juliol, PortSolidari va assistir a la presentació del Casal de l’Autisme a la premsa. Hi ha assistit la presidenta de PortSolidari, Coia Escoda, el conseller de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño i un representant de la Diputació acompanyats del president de Todos en Azul, Juanjo Caravaca.

La iniciativa, apadrinada pel treballador de l’APT, Antonio Peco, va ser un dels quatre projectes que va elegir la plantilla del Port de Tarragona per rebre l’ajuda de la VII edició Ajudes Sílvia Cuesta entre els 16 projectes presentats amb un import de tres mil euros.

Els assistents han visitat les instal·lacions de l’Escola Torreforta on es fa el casal amb 25 infants i joves que fan activitats de tota mena, des de jocs d’aigua, música en directe, inflables… un espai de lleure que té lloc durant tot el mes de juliol.

El casal d’estiu de l’autisme de “Todos en Azul” va destinat a persones amb autisme des dels tres anys. El casal neix de la necessitat de les famílies de nens amb discapacitat, per poder conciliar la vida familiar i laboral, així com donar un respir a les famílies (pares, mares, avis, tiets) cuidadores d’aquests infants o adolescents. Es duen a terme diferents activitats lúdiques, perquè els infants s’ho passin bé, però atesos en tot moment per monitors experts amb autisme i professionals de la psicologia.

PortSolidari, el grup solidari creat per la plantilla del Port de Tarragona, dona visibilitat a les activitats socials dels treballadors i treballadores i cada any convoca les Ajudes Sílvia Cuesta per premiar els projectes apadrinats un membre de la seva plantilla.