2 min.
image_pdfimage_print

Ramon Gasull i Elisabet Díez (Anduluplandu) · Fotos: revista Altafulles

 

En una tarda plena de màgia i il·lusió, s’ha presentat el llibre “On para l’Amparito?”, amb text original de Ramon Gasull i fascinants il·lustracions creades per Anduluplandu. L’esdeveniment ha tingut lloc aquest dijous 14 de setembre a l’antic ajuntament, convertint-se en un acte multitudinari que ha omplert aquest espai tarragoní. L’esperada presentació ha estat acompanyada de la col·laboració destacada del reconegut gestor cultural Jordi Bertran, que ha enriquit l’experiència dels assistents.

La protagonista central d’aquesta història és l’Amparito, acompanyada pels diversos elements del bestiari que alimenten la trama. “On para l’Amparito?” és un conte fascinant que conté endevinalles, il·lustracions impressionants, rimes captivadores i fins i tot un desplegable sorprenent. Aquesta obra autèntica és originària de Tarragona i comprèn 36 pàgines d’emoció i descobriment.

Aquest llibre està dissenyat per captivar els més petits, amb una edat superior als 2 anys, ja que les il·lustracions els mantenen entretinguts mentre els adults narren aquesta meravellosa història. Però no només això, ja que també és apte per a joves de fins a 12 anys. Aquests lectors més grans podran gaudir dels jocs de paraules i endevinalles que es troben a les seves pàgines, garantint un temps ben destinat mentre estan immersos en aquesta màgica narració.

“On para l’Amparito?” promet ser una lectura encantadora i enriquidora que transportarà grans i petits a un món ple de fantasia i imaginació.