Quan bufa el vent, un conte infantil de Rosalia Ciuró que neix per Sant Jordi

Imatge de la portada del conte infantil publicat per La Banya edicions amb autoria de la Rosalia Ciuró.

 

La torrenca Rosalia Ciuró Marquès té un nou llibre al carrer que veu la llum coincidint amb aquest Sant Jordi i que serà presentat aquest dissabte, 20 d’abril, a la llibreria Cal Serenet de Torredembarra. L’acte començarà a les 12h i hi intervindrà la pròpia autora i l’editor de La Banya Edicions, Òscar Ramírez Dolcet, segell que publica l’obra.

Es tracta del conte infantil “Quan bufa el vent”, una història d’un viatge molt llarg d’una flor, un plomall, que tot desitjant volar, un dia i gràcies al vent alça el sueu vol i inicia un viatge fantàstic cap a somnis, desitjos, paisatges i personatges diversos.

Rosalia Ciuró Marquès, nascuda a Torredembarra, és Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona. La seva principal tasca dins del món de les biblioteques s’ha centrat en la direcció d’activitats pel foment de la lectura entre infants i joves.

És autora del text de diversos contes infantils, com ara Pol el Caragol. (III Premi de contes infantils il·lustrats “llegir per créixer”, 2012), Barrera! editat per la Regidoria d’Educació i la Biblioteca de l’Ajuntament de Torredembarra el 2022; i La gavina i el rellotge del port. editat pel Port de Tarragona el 2023.

També ha escrit i il·lustrat el conte Amb olor de romaní. Pels camins de Torredembarra. editat l’any 2021 per Ajuntament de Torredembarra i la Diputació de Tarragona. Aquest conte que teniu entre mans, el primer que publica amb La Banya Edicions, és sens dubte, el més personal de tots.