2 min.
image_pdfimage_print

El lloc escollit enguany per al sopar ha estat realment espectacular. El COAATT l’ha estrenat al ser el primer acte privat.

Després de tres anys esperant per culpa de la pandèmia del Covid19, el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) ha tornat a celebrar un dels seus actes més tradicionals, el sopar anual que aplega als col·legiats i col·legiades i serveix per a reconèixer la feina i estat de salut del sector.

Enguany la trobada ha tingut lloc en un espai molt especial, el Celler de Vila-seca que ha obert portes fa ben poc amb la inauguració per part del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i després d’una extensa remodelació que ha convertit aquest edifici noucentista en un equipament cultural de primer ordre i amb capacitat per a un miler de persones. El sopar del COAATT ha estat el primer esdeveniment de caire no municipal que s’hi celebra i ha servit per homenatjar a 80 dels arquitectes tècnics col·legiats i col·legiades que enguany celebren els seus 50 o 25 anys de professió.

Moment de l’homenatge als col·legiats amb 25 o 50 anys de professió.

El sopar del COAATT és una trobada fixa al calendari festiu del sector de la construcció perquè permet compartir vivències i parlar de temes diversos durant unes hores en què els aparelladors i arquitectes tècnics canvien el despatx per una estona d’oci amb els seus companys i companyes de professió.