image_pdfimage_print

Altafulles.cat és un producte creat per Altafullenca de Comunicació Integral SL amb l’objectiu de donar centralitat al municipi d’Altafulla i visibilitzar la seva realitat a través de l’activitat cultural, social, associativa i comercial.
Altafullenca de Comunicació Integral SL forma part d’Avanti Grup de Comunicació, creat l’any 2010, que ofereix els seus serveis de comunicació, premsa, màrqueting, audiovisuals, editorials i de formació a empreses, institucions, administracions i col·lectius diversos que ho necessitin. Amb un nodrit equip de professionals i amb una dilatada trajectòria en tots els àmbits del món de la comunicació, Avanti Grup de Comunicació ofereix tots els seus serveis des de l’agència Avanti Comunicació, l’agència gastronòmica Avanti Gastro i el segell editorial La Banya Edicions.

altafulles.cat és la primera revista cultural i social independent d’Altafulla i té com a única base ideològica la cultural, la societat i la generació de continguts d’interès i opinió sempre des de la base del respecte i mai amb un contingut polític. Al capdavant d’aquest mitjà, com a editor i director, hi ha el periodista Òscar Ramírez Dolcet.

PUBLICITAT

 

Si vols anunciar-te a l’edició impresa o a l’edició digital d’Altafulles.cat pots contactar per:

comercial@altafulles.cat

Whatsapp 626 863 848