2 min.
image_pdfimage_print

Article d’opinió d’Òscar Ramírez Dolcet (editor i director d’Altafulles.cat)

Hem estat aturats un període breu de temps, qüestió de tres setmanes, perquè així ens ho obligava la feina dels qui tirem endavant aquest projecte de manera desinteressada i fora de les moltes hores que dediquem a la nostra feina de manera professional.

Altafulles.cat no s’ha acabat pas ni té els dies comptats. Com vàrem dir, des del principi, aquest mitjà avança de manera periòdica però no diària, no creix com a diari d’informació perquè evoluciona com a projecte cultural alternatiu i, sobretot, independent.

Per tant, donem cobertura a aquelles informacions que considerem interessants per al conjunt de la població, donem veu a les persones particulars i a les entitats, a tothom que tingui quelcom interessant a dir i transmetre als altres. No publiquem res relacionat amb l’àmbit directe de la política ni alimentem gratuïtament cap activitat municipal organitzada per un ajuntament si aquesta té ànim de lucre per part d’alguna de les parts de la organització.

Edició en paper

Us podem anunciar que hem decidit tirar endavant una primera edició de la revista Altafulles.cat en format de paper que veurà la llum després de l’estiu i que recollirà entrevistes a persones interessants, noticies de proximitat i altres d’àmbit més general; i reportatges sobre espais, indrets i entitats molt propers i coneguts.

Serà una revista de màxima qualitat, que es vendrà a un preu assequible, que tindrà una continuïtat en el temps i que estarà a la venda a diversos establiments.

El nostre estil: Som així

Acollim a gent de totes les ideologies i procedències perquè creiem que els seus projectes sumen i són enriquidors, sense haver de coincidir en res més que en això. Som independents (no som independentistes), defensem la igualtat de gènere (no som feministes), estem a favor de les llibertats d’expressió (sempre que siguin respectuoses i no facin apologia de la violència), no ens sindiquem a ningú ni ens sotmetem a cap estudi d’audiència privat per part d’empreses que es dediquen a aquesta labor de manera “professional”. Per tant, anem per lliure però entenen que hi ha unes normes mínimes de joc pel que fa al respecte, la democràcia, la igualtat, la tolerància i tants altres valors i aspectes.

Tenim moltes altres coses a comunicar però les anirem aportant amb el pas dels propers dies i setmanes. De moment, hi ha moltes novetats, moltes ganes de treballar i moltes ganes de seguir sent llegits.