2 min.
image_pdfimage_print

El número 47 dels Estudis Altafullencs, una valuosa recopilació d’articles sobre la història i la natura d’Altafulla, tindrà una segona presentació pública aquest proper divendres, 28 de juliol, a la tarda al Pont de Mar, un lloc de pas molt freqüentat en aquesta època de l’any.

L’acte, organitzat pel Centre d’Estudis d’Altafulla, busca ampliar el públic que pot accedir a aquesta interessant font d’informació sobre la vila i, al mateix temps, promoure la divulgació científica com una opció lúdica i enriquidora per passar el temps, fins i tot a la platja.

En aquest sentit, des de l’entitat s’explica que la presentació addicional es va sol·licitar arran de l’èxit de la primera presentació, que va tenir lloc durant la celebració de Sant Jordi, i de l’interès manifestat pels veïns de Baix a Mar. La iniciativa busca fer arribar el coneixement i la història local a un públic més ampli, demostrant que la divulgació científica pot ser una experiència agradable i accessible per a tothom.

Els Estudis Altafullencs, en aquesta edició, ofereixen una quinzena d’articles amb temàtiques diverses, que abasten des de l’evolució de la platja d’Altafulla i els seus sediments fins al seguiment dels ocells de la desembocadura del riu Gaià en els últims 10 anys. A més, s’inclou un article històric que detalla els cultius tradicionals de la vila i els terrenys rústics que existien en el passat, entre altres temes fascinants.

Per tant, i a mode de recordatori, la presentació de l’edició 47 dels Estudis Altafullencs tindrà lloc aquest divendres 28 de juliol a les 19.30h al Pont de Mar. És una oportunitat única per a tots aquells que desitgin connectar amb la història i la riquesa natural d’Altafulla i, alhora, gaudir d’una enriquidora experiència literària en el bell marc de la vila costanera.