2 min.
image_pdfimage_print

El Club Marítim Altafulla ha aprofitat la Setmana Santa i el bon temps per omplir el seu calendari d’activitats per als seus socis. Al seu tradicional Casal i el nou Surf Camp que ha permès als participants aprendre a surfejar, practicar l’equilibri amb els stand up paddle’s i fer maniobres amb els surfskates, el club altafullenc ha afegit a l’agenda un torneig de pàdel en tres categories: masculina, femenina i mixta. Els socis i sòcies del Marítim que han volgut sumar-se al campionat, han anat jugant les diferents rondes que, com és habitual, han enfrontat a parelles amb nivells de joc i expertesa ben diversa en aquest esport.

Blanca Ferrer i Anna Forns disputant un punt de la final femenina.

Entre les participants al torneig hi havia dues col·laboradores de la revista Altafulles, la psicòloga Blanca Ferrer que competia en la categoria femenina i l’estudiant Judith Mata-Ferrer que ho feia en la de parelles mixtes. Ambdues són opinadores actives a la nostra revista i publiquen de manera periòdica els seus articles.

D’esquerra a dreta: Anna Forns, Blanca Ferrer, Beatriz Cabrera i Cristina Giménez.

La seva participació al campionat de pàdel ha estat molt destacable. Blanca Ferrer formava parella amb Anna Forns i ambdues van arribar a la final del torneig en la seva categoria on van caure en dos sets per 6-1 i 6-4 amb la parella formada per Beatriz Cabrera i Cristina Giménez després de disputar un partit molt entretingut i amb jugades plenes de ritme.

D’esquerra a dreta: Xavier Fayos, Eva Sabat, Judith Mata-Ferrer i Arnau Sánchez.

Per la seva part, la Judith Mata-Ferrer, que tenia com a parella a l’Arnau Sánchez, va tenir menys dificultats per arribar a la final i vèncer el torneig amb bastanta comoditat sobre els seus rivals. A la final es van enfrontar amb l’Eva Sabat i el Xavier Fayos a qui van superar per un doble 6-0 en només 40 minuts.

En tots els casos, la premissa era passar-s’ho bé i això es va notar en l’ambient que es va viure durant tot el campionat, tant en l’esportivitat dels participants com en el respecte mostrat pel públic assistent en tot moment.