< 1 min.
image_pdfimage_print

Si teniu una barca, sabeu beure en porró o esteu jubilats, teniu ocasió de fer d’actors o actrius per un dia i sortir al nou anunci publicitari de Turisme de Catalunya que es rodarà en breu a diversos espais de Catalunya i entre ells, a Altafulla.

S’ha convocat ja el càsting per aconseguir a les persones que protagonitzaran algunes de les escenes del nou spot que mostrarà les excel·lències de Catalunya, des dels seus paisatges als seus colors, passant per activitats d’oci o la gastronomia.

En el cas d’Altafulla es necessita una parella d’avis d’entre 60 i 80 anys, un home d’entre 40 i 70 anys que sàpiga beure en porró i un home dels 40 als 60 anys que tingui una barca i la pugui estirar des de la sorra fins dins el mar.

L’empresa Lane Càsting és l’encarregada de fer les proves i triar a les persones que finalment sortiran al nou anunci de Turisme de Catalunya. Els interessats i interessades heu d’enviar un email a street@lane-casting.com dient que teniu interès en prendre part al càsting.

Aquí teniu, com a exemples, un dels spots de Turisme de Catalunya:

https://www.youtube.com/watch?v=Qp2i-FwIKPQ