2 min.
image_pdfimage_print

Sushisom és a la segona planta de La Fira Centre Comercial, a la zona de restauració.

La cadena de restaurants japonesos Sushisom ha obert un nou establiment i ha triat La Fira Centre Comercial com a espai per posar a l’abast dels seus clients la seva selecció de sushi i plats asiàtics amb sabors exòtics. El nou restaurant de Sushisom ocupa 600 m2 de la Planta Segona i oferirà la seva carta amb més de 150 plats mitjançant el seu concepte ALL YOU CAN EAT, un bufet lliure on el client tria els plats i els hi cuinen com desitja.

Sushisom ofereix una àmplia selecció del millor sushi i plats asiàtics per a tots els públics i també disposa d’una carta d’al·lèrgens amb infinites possibilitats de plats i sushi sense glútens. La seva gran varietat de menjar saborós i saludable agrada a tots, petits i grans, i va augmentant perquè l’empresa segueix innovant i ampliant la seva carta dia a dia, oferint tant sushi com menjar calent tradicional japonès, passant pels noodles, el pa bao amb pollastre o salmó, tempures, gyozas i molt més. Els seus restaurants es caracteritzen per ser espais acollidors, amplis i còmodes perquè els clients gaudeixin en tots els sentits.

Fins ara Sushisom tenia oberts cinc restaurants a Espanya, però amb el que ha obert a La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i la gestió d’actius, amplia la seva presència estatal.