2 min.
image_pdfimage_print

Els vehicles que venen de Tarragona i que es dirigeixen cap al Barri Marítim d’Altafulla, ja no caldrà que travessin tot el carrer Marquès de Tamarit, com feien fins ara, sinó que ja hi podran accedir directament circulant pel carrer Lluís Companys.

Foto: Departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Altafulla.

Aquest dimecres, 20 d’octubre, s’han tret simbòlicament les tanques que barraven l’accés al trànsit rodat per aquesta via des del 2010, fruit del pla urbanístic PAU 10 de La Cabana encara per executar.

L’obertura al trànsit rodat dels més de 800 metres del carrer Lluís Companys permetrà descongestionar la circulació al carrer Marquès de Tamarit, el principal eix vertebrador del municipi; alhora que diversificarà el trànsit a la zona, sobretot el que es dirigeix a la platja enllaçant amb el carrer Alcalde Pijuan.

Per a l’obertura del carrer s’ha condicionat l’enllumenat públic, s’ha pintat la senyalització horitzontal tant per a vianants com per a vehicles, s’ha instal·lat la senyalització vertical així com també s’ha habilitat el carril bici que enllaça amb el centre comercial dels carrers Migdia i Ronda, i s’han construït les voreres dels carrers Alcalde Pijuan i Traginers que enllacen amb el recent estrenat carrer Lluís Companys. El vial és de sentit únic en direcció al Barri Marítim, i a la part dreta s’ha habilitat una zona d’estacionament per a més d’un centenar de vehicles. La inversió ha estat d’uns 80.000 euros que han anat a càrrec dels propietaris del sector de La Cabana.