< 1 min.
image_pdfimage_print

Així de fàcil i com anuncia el titular. Ara, per subscriure’t gratuïtament a la nostra revista, rebràs totes les novetats al teu correu cada cop que publiquem una nova noticia però, a més, pots guanyar un lot de llibres diversos valorat en més de 100 euros gentilesa de La Banya Edicions i altres cases editorials.

Com veuràs a la imatge, subscriure’t és molt senzill. Només has de posar el teu correu a la casella que hi ha a la part dreta de la nostra web i fer clic sobre el botó “subscriure’m”. Entre totes les noves subscripcions farem un sorteig del lot de llibres i anunciarem el nom del guanyador o guanyadora a final d’aquest mes d’abril.

És gratis, estaràs al dia de tot allò que publiquem i podràs tenir a casa una selecció de llibres molt interessant. Ajuda’ns a passar la veu, anima als teus amics i familiars a apuntar-se. Com més serem, més gran farem aquest projecte.

I recorda que ens trobaràs també a Facebook, Instagram i Twitter on aviat farem més sortejos i promocions amb regals directes.