2 min.
image_pdfimage_print

Imatge d’una ediució anterior del festival. Foto: ajuntament d’Altafulla

 

Torna el Festival Internacional de Música d’Altafulla. Del 4 al 26 d’agost, la plaça de l’Església acollirà una sèrie de set actuacions excepcionals amb l’objectiu de satisfer els gustos del públic local i dels visitants que gaudeixen de l’estiu a la localitat.

El festival, codirigit pel prestigiós flautista Claudi Arimany i el mestre Albert Sardà, ha aconseguit combinar l’elegància de l’entorn amb una programació variada i enriquidora. Les propostes d’aquest any han estat catalogades com a “fresques, estivals i assequibles per a tothom”.

L’edició d’aquest any serà inaugurada pel reconegut Ensemble Martinu de Praga, que torna al festival després de ser premiat pel Ministeri de Cultura de Txèquia. Un dels moments àlgids del festival serà l’Homenatge a Pau Casals, el 8 d’agost, amb motiu dels 50 anys de la mort del violoncel·lista i compositor vendrellenc. Tres violoncel·listes de prestigi – Anna Mikulska, Ladislav Szathmary i Eric Courrèges – seran els protagonistes d’aquest concert especial, acompanyats al piano per Philippe Argenty.

Una de les grans novetats d’aquest any serà el concert de música sefardí, presentat pel Grup Durme l’11 d’agost. El Quartet Gerhard farà la seva aparició el 13 d’agost, demostrant per què són considerats un dels grups amb més identitat i projecció internacional del territori.

Un altre concert que captivarà l’audiència serà el protagonitzat per Jean-Louis Beaumadier, amb el seu virtuosisme en el piccolo, una petita flauta de tan sols 20 centímetres. Un dels esdeveniments més esperats pel públic serà la interpretació de ‘Les quatre estacions’ de Vivaldi, el 22 d’agost. Claudi Arimany i Eduard Sánchez faran sonar les flautas, mentre que Joan Espina serà al violí i Jordi Reguant al clavicèmbal. L’Orquestra de Cambra Terrassa 48, sota la batuta de Kim Termens, donarà suport a aquesta màgica interpretació.

Per tancar amb clau d’or aquest esdeveniment musical, el pianista Bernat Català oferirà un recital emocionant, donant especial protagonisme a aquest instrument al llarg del festival.

Amb una eclèctica i apassionant programació, el 36è Festival Internacional de Música d’Altafulla es consolida com una cita obligada per als amants de la música clàssica.

Programa

04/08/2023 ENSEMBLE MARTINU DE PRAGA
08/08/2023 HOMENATGE A PAU CASALS
11/08/2023 GRUP DURME – MÚSICA SEFARDÍ
13/08/2023 QUARTET GERHARD
16/08/2023 LE ROI DU PICCOLO
22/08/2023 LES QUATRE ESTACIONS DE VIVALDI
26/08/2023 RECITAL DE PIANO

Preus i venda d’entrades

Entrada d’un concert: 15€

Abonament de 4 concerts: 49€

Abonament de tot el festival: 65€

Venda d’entrades en AQUEST ENLLAÇ