2 min.
image_pdfimage_print

El Teatret de Conte arriba amb una quarta edició amb la reinterpretació de contes clàssics i contemporanis que ens acosten a entendre quelcom tan complex com les emocions.

El Teatret del Serrallo i el Refugi 1 del Moll de Costa són els espais protagonistes per acollir aquesta edició. Escenaris que es transformaran en un espai màgic on tot és possible i els assistents s’emportaran records, moments, experiències i un món de fantasia que grans i petits mantindran en el seu imaginari.

El cicle acostarà les visions dels sentiments en espectacles de titelles i contes per a tots els públics, però estan especialment dirigides al públic familiar.

‘Endrapasomnis’ amb la cia. Teatre al Detall

Dissabte 22 d’octubre, a les 18 hores, l’escenari emblemàtic del Teatret del Serrallo acollirà l’espectacle ‘Endrapasomnis’, una obra guanyadora del Premi de la Crítica 2014 al millor espectacle familiar i finalista del premi Enderrock al millor disc de música infantil i familiar.

Tratre al Detall, la companyia que interpreta l’espectacle, parteix del conte de Michael Ende (autor de ‘La Història Interminable’ i ‘Momo’) i li dona la volta per fer una sessió poètica i tendre, ple d’humor i de bona música. ‘L’endrapasomnis” o “Das Traumfressrchen” (1978) es refereix a les relacions pares-fills, de les pors que hom té (grans i petis), de la necessitat de sentir-se acompanyats… Un autèntic viatge iniciàtic, una aventura llunyana que, paradoxalment, ens aproparà a les persones que més estimem.

La funció narra com, en el País de la Bona Son, la Princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans, però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’endrapasomnis serà la solució… Una història onírica i màgica que ens parla de la por, del valor terapèutic dels contes i de com busquem solucions ben lluny quan la resposta pot ser dins de nosaltres mateixos.

‘El Monstre de Colors’ de la cia. Tutatis

La sala 2 del Refugi 1 del Moll de Costa es transformarà, el diumenge 23 d’octubre a les 17.30 hores, en un lloc màgic on la música i els colors faran viatjar als més menuts pel món de les emocions. L’espectacle es basa en ‘El Monstre de Colors’ d’Anna Llenas amb més de 300.000 còpies venudes i traduïda a 16 idiomes.

La companyia Tutatis i Transeduca amb dues actrius, dues titelles (el monstre i la nena) i un garbuix d’emocions posaran en escena un espectacle de poesia visual i música que ens connectaran amb cada emoció.

En la funció, el color groc vol dir que estàs content, el blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por… el verd… Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre.

Les entrades, gratuïtes, es poden reservar a la plataforma https://entradium.com/ a partir del dilluns 17 d’octubre a les 12 hores.