< 1 min.
image_pdfimage_print

Pocs dies després de la celebració del primer aniversari de la seva mort, Altafulla retrà homenatge al poeta Joan Margarit a través d’un acte que organitza l’associació cultural Etcètera sota la direcció literària de Pere Inglés.

El proper dissabte 26 de febrer, a les 20.30h, l’escenari del gastrobar Faristol es vestirà per una ocasió única en la que actors, poetesses i músics portaran a escena part de l’obra poètica de Margarit.  L’actor tarragoní Josep Maria Piñol obrirà l’acte fent una breu dissertació sobre la poesia i, a partir d’allí, es podran escoltar les creacions del poeta segarrenc amb les veus de l’actriu Mercè Rovira, la poetessa Joana Garcia, la periodista Marianella Yanes i el poeta italià Bartolomeo Smaldone. L’espectacle inclourà petits espais musicals, a càrrec del violinista Xavier Macaya i el guitarrista Joan Pujol, que posaran banda sonora a les paraules de Margarit. L’espectacle serà amb entrada gratuïta i obert a tots els públics.

Per als organitzadors, és innegable que Joan Margarit ha estat un dels principals poetes d’aquestes últimes cinc dècades a Catalunya i també a nivell estatal. Per això, i sobretot per difondre la seva extensa i excel·lent obra, ha nascut aquesta nit de la poesia dedicada a ell.