Tretze autors i autores omplen Altafulla de misteri, suspens i assassinats

Portada del llibre que serà presentat en pocs dies a l’Era del Senyor.

Els carrers i places d’Altafulla es convertiran en pocs dies en espais plens de suspens i de misteri, d’investigacions policials i assassinats. Una tretzena d’autors i autores locals són els protagonistes del llibre “Altafulla en negre” que recull tretze històries de caire “negre” i que serà presentat el proper dissabte 15 d’abril, a les 12.00h del migdia, a la Pallissa de l’Era del Senyor.

El repte dels qui signen el llibre, a petició de l’editorial La Banya Edicions que és on neix la idea, era escollir un espai, plaça o element d’Altafulla i convertir-lo en un text del gènere conegut com a negre, on la narració porta sovint incloses situacions com ara sospites, persecucions, crims, investigacions, misteris, llegendes i una base que pot ser tota inventada o basada en fets reals.

Els autors i autores que han acceptat la proposta de l’editorial i signen l’obra són Agustí Martí, Albert Pardo, Àlex Baldoma, Àngels Gimeno, Anna Muntaner, Hernan Venti, Joan Carnicer, Maria Bestard, Marianella Yanes, Òscar Ramírez-Dolcet, Pere Inglés,  Toni Capell i Xavier Soriano.

L’acte de presentació del llibre comptarà amb l’assistència de tots ells i també amb la intervenció de l’actor Josep Maria Piñol que interpretarà alguns petits fragments d’alguns dels textos publicats. Com el llibre l’han escrit 13 autors i hi ha 13 textos, té un preu de venda de 13 euros. Ja es pot adquirir a la web www.labanya.cat i es podrà comprar el dia de la presentació i, posteriorment, a la seu de l’editorial La Banya d’Altafulla i a diversos comerços del municipi.