< 1 min.
image_pdfimage_print

Puntuals a la tradició i per dinovè any, els Reis d’Orient del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació (COAATT) han viatjat aquest 6 de gener fins la seu de la Muntanyeta per saludar als usuaris i usuàries de l’Associació de Paràlisi Cerebral. Enguany, a més de saludar-los un per un, els Reis han lliurat a tots ells un regal especial, una ràdio. A l’acte, com és habitual, hi havia familiars dels usuaris i també els monitors de l’associació.

Els Reis d’Orient del COAATT també han visitat la seu de la Llar Natalis de Tarragona que coordina l’Arquebisbat de Tarragona i que acull mares gestants que, per la seva situació social o familiar, puguin patir exclusió social posant així en risc la continuïtat de la gestació. A totes elles, se’ls ha regalat un necesser amb productes d’higiene personal.

Per acabar la jornada festiva del 6 de gener, els Reis d’Orient han fet la tradicional entrega de regals als més de 120 nens i nenes, tots ells fills i filles dels col·legiats i col·legiades, que s’han aplegat a les dependències del COAATT.