< 1 min.
image_pdfimage_print

Cada co phi ha menys llocs on assaborir un bon cafè. Ara, Nescafé augmenta l’oferta.

Els amants del cafè tenen un nou punt de trobada per assaborir aquest producte i amb la màxima qualitat a La Fira Centre Comercial on Nescafé ha obert el seu primer quiosc a tot Espanya.

L’empresa cafè líder a nivell mundial serveix en aquest espai, ubicat a la Planta Primera, la seva varietat de cafès, amb la qual ha adquirit fama internacional, com el Classic, el Gold, el Black Roast o el Vitalissimo, sense oblidar els seus cappucinos o el Gold Lattes Veggies de coco o civada.

Nescafé fa 80 anys que selecciona, torra i barreja els millors blends del cafè que han fet possible crear l’extensa gamma que actualment ofereix als seus clients. A més, la companyia treballa amb el Rainforest Alliance, el programa de sostenibilitat més gran en termes de volum de cafè.

El quiosc de Nescafé de La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i la gestió d’actius, augmenta l’oferta de restauració i lleure ja existent i posa a disposició dels seus clients els productes de màxima excel·lència.