3 min.
image_pdfimage_print

Cartell de la festa del 10è aniversari amb tots els detalls.

 

Altafulla viurà una nit plena d’emocions el proper dissabte 22 de juny amb la festa del Desè Aniversari de La Banya Edicions, editorial nascuda el 2014 i que, des de fa dos anys i mig, té la seva seu al municipi i ha publicat diversos llibres de caire local i amb autores i autors altafullencs.

L’acte en qüestió, que tindrà lloc a les 19h al casal La Violeta i que serà obert a tothom, té com a element principal un concert de piano a càrrec dels pianistes i compositors Daklen Difato i Alessandro Deljavan. Ambdós són italians i arribaran expressament a Altafulla procedents de la seva gira internacional que els està portant per diversos països de tot el món. El concert serà a quatre mans, de manera que Difato i Deljavan interpretaran peces de Shubert conjuntament.

Però la festa no acaba aquí. La Banya Edicions ha preparat sorpreses i regals. Tots els assistents tindran dos obsequis commemoratius de l’esdeveniment i, a banda, se sortejaran diversos lots de llibres editats per l’editorial altafullenca.

L’acte, que s’organitza amb el suport de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla i en col·laboració de l’associació cultural Etcètera i la revista Altafulles.cat, comptarà amb l’assistència de la Directora dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Lurdes Malgrat; el Sotsdelegat del Govern de l’Estat a Tarragona, Santiago Castellà; a més d’alcaldes i regidors de diversos municipis.

Per assistir a aquest acte, gratuït i sense invitació, només cal enviar un correu a info@labanya.cat i reservar les places que es desitgin amb el nom corresponent.

Sobre els músics

Daklen Difato: Nascut a Matera (Puglia) l’any 2000, va començar a estudiar piano als 7 anys. Amb 8 anys va ser admès al Conservatori on es va graduar al 2014, amb 13 anys i la màxima puntuació, Matricula d’Honor, i Menció Especial.

Als 20 anys va iniciar el seu primer contracte com a professor principal de piano al Conservatori de Música de Foggia, tasca que compagina amb els concerts que fa per tot el món.

Al 2009 va fer un concert a Estats Units, a Washington, amb la presència de representants de la Biblioteca del Congrés o del món polític com Nancy Pelosi, presidenta de la Cambra de Representants d’EEUU. A patir d’aquí, ha tocat als principals escenaris, passant per festivals internacionals molt rellevants, a espais com l’Edinburgh College of Art, el Real Cercle Artístic de Barcelona, la Camerata Musicae Barese i tantíssimes de països diversos com Austràlia, Alemanya, Holanda, Letònia, Tunísia, França, Israel…

Alessandro Deljavan

Nascut el 1987. Tot i que va iniciar la seva trajectòria musical als 9 anys guanyant el prestigiós Concurs Musical de França, l’Alessandro va començar a aprendre a tocar el piano abans dels dos anys i va fer les seves primeres actuacions als tres anys.

Ha enregistrat més de 70 àlbums de repertori de música en solitari i de cambra, ha guanyat desenes de premis internacionals i ha pres part a desenes de festivals arreu del món. Ha pres part a nombroses retransmissions en directe a la ràdio europea, aconseguint que les seves composicions les escoltessin més d’un milió d’espectadors de 155 països.

A Spotify, les seves composicions acumulen milions de reproduccions d’usuaris de 65 països de tot el món i en aquesta plataforma té quasi un milió de seguidors.