< 1 min.
image_pdfimage_print

L’Hort de la Sínia proposa per aquest mes de març dues noves activitats molt atractives i obertes a tothom prèvia inscripció. La primera tindrà lloc el dissabte 20 de març amb l’objectiu d’acostar als participants a la natura per a contemplar-la, descobrir les plantes aromàtiques i medicinals així com les diferents espècies d’arbres i arbusts. Aquest “Bany de Bosc”, com s’anomena la sortida en qüestió, posa a l’abast de les persones la descoberta del paisatge a través de caminades que tenen mols efectes saludables per al sistema nerviós, la ment, l’organisme, els sentits i el cos entre altres.

Aquesta activitat tindrà el punt de trobada a l’Hort de la Sínia, té un cost de 25 euros, es farà el dissabte 20 de març i serà de les 10h a les 13h.

La segona proposta de l’Hort de la Sínia és el taller de l’Hort Ecològic de Primavera-Estiu a nivell de disseny i planificació. D’aquesta manera, els participants sabran què es pot plantar en aquesta època, quins aliments són els principals, amb quines herbes es poden condimentar els plats i quin és digestiu tenen les tisanes, per exemple. En aquest cas, el taller s’ha previst pel dissabte 27 de març, de 10h a 13h, i el cost és de 30 euros.

En ambdós casos, les inscripcions i la petició de més informació es poden fer al correu joan@hortdelasinia.com o per telèfon al 977 652 212 / 655 486 115