2 min.
image_pdfimage_print

Imatge de la sèrie “Vintage”. Foto: El cinèfil.

 

TV3 estrena aquest dilluns 8 de juliol, a les 22.00h, Vintage, una nova sèrie que promet capturar l’atenció del públic català. La trama gira al voltant de dos amics inseparables, Paco i Genís, que s’enfronten a la crua realitat de la seva edat i els canvis vertiginosos del món modern.

Paco, interpretat pel carismàtic actor Abel Folk, en el paper de director comercial d’uns coneguts cellers de caves i vins, és descrit com un galant seductor i calavera. El seu contrapunt és en Genís, interpretat per Lluís Villanueva, un psicòleg new age que ha trobat cert èxit amb llibres d’autoajuda. Ambdós personatges estan magistralment construïts per reflectir la complexitat de la vida a prop de la seixantena, quan es descobreix que el temps de passar-ho bé s’esgota.

Una producció amb segell altafullenc

Vintage és una coproducció de 3Cat i Brutal Media creada per un equip de talents encapçalat pel reconegut director i guionista Juan Cruz, resident a Altafulla, juntament amb Rafel Barceló, Júlia Cot i Enric Pardo. La direcció artística està en mans de David Martín Porras i Elia Urquiza, garantint una qualitat visual i narrativa de primer ordre.

El repartiment, que inclou noms destacats com Carme Pla, Llum Barrera, Diana Gómez, Francesc Colomer, Sílvia Marsó i Albert Pla, promet oferir interpretacions memorables que enriquiran encara més la història.

Un altre dels moments de la prometedora sèrie.

 

“Vintage” no només serà un entreteniment, sinó també una reflexió sobre com afrontar els canvis ràpids i les pèrdues inevitables. Els personatges de Paco i Genís representen dues visions diferents però complementàries d’enfrontar-se a la vida, oferint una narrativa rica en matisos i emocions.

No et perdis l’estrena de “Vintage” demà a la nit a TV3, una sèrie que segurament ens farà riure, plorar i, sobretot, pensar sobre el que significa envellir en un món que no para de canviar.