< 1 min.
image_pdfimage_print

Una xerrada sobre economia destinada especialment a la gent gran donarà continuïtat, el proper 28 de maig a les 18h, al cicle de l’Aula Universitària de la Gent Gran a Altafulla, un espai dedicat a la formació contínua i a l’enriquiment cultural de les persones majors de 60 anys.

La xerrada, titulada “Economia per a la Gent Gran” es durà a terme a l’Esplai de la Gent Gran d’Altafulla i el ponent serà Manuel Egea Llaneza, president honorífic de la Asociación Profesional para el Desarrollo Organizacional APDO.

L’objectiu principal d’aquesta xerrada és proporcionar coneixements bàsics i consells pràctics sobre economia que siguin útils per a la vida quotidiana de la gent gran. En un context on la situació econòmica pot resultar complexa i canviant, és fonamental que aquest col·lectiu disposi de les eines necessàries per gestionar de manera òptima els seus recursos.

Aquesta xerrada no només oferirà informació valuosa, sinó que també proporcionarà un espai per a la interacció i l’intercanvi d’experiències entre els assistents. La formació contínua i l’adquisició de noves habilitats són elements clau per mantenir una vida activa i plena durant la tercera edat.

L’Aula Universitària de la Gent Gran d’Altafulla continua així amb el seu compromís de proporcionar activitats formatives i culturals de qualitat, contribuint al benestar i al creixement personal dels seus membres.